Haber

Milli basketbolcu Hasan Aksoyak şampiyonları sevindirdi

Eski 3×3 Basketbol Milli Takımı oyuncusu Hasan Aksoyak, basketbolda il şampiyonu olan öğrencilere Yozgat’ın Osmanpaşa köyündeki ilk ve ortaokulda sınırlı imkanlarla antrenman yaptı. SporMaddi destek sağlayarak onları mutlu etti.

Kayseri Erciyes Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda eski 3×3 Milli Takım oyuncusu Hasan Aksoyak, ‘Topluma Hizmet Uygulamaları’ dersi kapsamında başlattığı proje ile Türkiye genelindeki okullara spor malzemesi desteği sağlıyor. Bu çerçevede 3 ay gibi kısa bir sürede ülke genelinde 52 ilde 374 okula ulaşarak ihtiyaca göre çeşitli spor malzemeleri desteği sağlayan Aksoyak’ın son durağı ise merkeze bağlı Osmanpaşa köyündeki ilk ve ortaokul oldu. . Osmanpaşa İlk ve Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Nimet Ezgin ile iletişime geçen milli oyuncu Aksoyak, geçtiğimiz günlerde basketbolda il şampiyonu olan kız grubunu ziyaret ederek öğrencilere branş topu ve forma gibi çeşitli spor malzemeleri hediye etti.

Özellikle köy okullarında ihtiyaç duyulan öğrencilere spor malzemeleri dağıttıklarını belirten Hasan Aksoyak, “Okulumuz bünyesinde Topluma Hizmet Uygulamaları dersi kapsamında başlattığımız proje ile beden eğitimi öğretmenlerimize ve liseden mezun olan öğrencilerimize destek olmaya çalışıyoruz. okulumuz ve ihtiyaçları doğrultusunda yurt genelinde çeşitli illerde görev yapmaktadır.Öğrencilerini üniversitemizde ağırlayarak spor yapmalarını sağlamaktayız.Bu doğrultuda 3 ay gibi kısa bir sürede 52 ilde 374 okula spor malzemesi temin ettik. .Bazı okullarımız takım forması,bazı okullar branş balosu,bazıları ise kişisel spor malzemeleri talep edebilir.Okullarımız ve öğretmenlerimiz ihtiyaçları doğrultusunda bize ulaşıyor,bizde imkanlarımız dahilinde onlara destek olmaya çalışıyoruz” dedi. dedim. – YOZGAT

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu